top of page

BASINDAN İyilik İçin İnsani Yardım Derneğinden hastaya hediye; Çift Motorlu yatak


İyilik İçin İnsani Yardım Derneğinden hastaya hediye; Çift Motorlu yatak İyilik İçin İnsani Yardım Derneği, Yenişehir Mahallesinde oturan ve kronik sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yatakta geçiren Müzeyyen Cefa adlı bir vatandaşa elektrikli ve çift motorlu hasta yatağı hediye etti.

İzmir’in Konak ilçesi Yenişehir Mahallesinde ikamet eden ve kronik sağlık sorunları nedeniyle yaşamını yatakta geçiren ve yatmaktan vücudunda yaralar açılan Müzeyyen Cefa isimli vatandaşa İyilik İçin İnsani Yardım Derneği Çift Motorlu gövdeye sahip çok özellikli Hasta yatağı hibe etti. Yatak teslimi esnasında Dernek Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tansu Değirmenci yaptığı açıklama da; “Derneğimize başvuran ve mağduriyet yaşayan Hastaların sıkıntılarını giderme konusunda gayret gösteriyoruz. Alınan bu yatak sayesinde artık hastamız daha rahat bir şekilde yatacak. Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duyguları yaşayabiliriz. Rabbim, hiçbir ferde dert verip de derman aratmasın. İyilik İçin İnsani Yardım Derneği olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gönül ister ki daha çok maddi ve manevi destek olalım. Sağlık sorunu nedeniyle yardım bekleyen mağdur vatandaşlarımız ve hasta yakınları, Derneğimize gelerek taleplerini iletebilir. Son olarak bu vesile ile bu hayır faaliyetinde emeği geçen Derneğimiz sosyal yardım ekibine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Ardından da hasta ve hastaya bakan oğlu Şahin Cefa ile sohbet etti.

https://www.habergundemim.com/gundem/iyilik-icin-insani-yardim-derneginden-hastaya-hediye-cift-motorlu-h106845.html?fbclid=IwAR0EBk38_uyp0_f3LN7XabD_luVlpbO0QtEp2OtPGa7RQyXU0O31vXEgJJ8#

bottom of page