top of page

Hayırlı Olsun Ziyareti Yapıldı



İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği yönetim kurulu üyeleri, İzmir de yaptığı başarılı ameliyatlarla ve Sivil toplum alanında Yardım severliği ile adından sıkça bahsettiren Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Bozyaka Araştırma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Sorumlusu Doç. Dr. Tansu Değirmenci’ye Profesörlüğe terfi etmesi sebebi ile hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarete, Dernek Başkanı Bünyamin Ertekin, Dernek sekreteri Erkan Karagöz, Yön kur üyesi Şafak Yadigarbigün, Dernek üyeleri Emre Bayındır, Baki Suha Bilgin, Enes Alver , Hüseyin Yalçın katıldı.


Ziyaret esnasında konuşan Başkan Ertekin; “Prof. Dr. Tansu Değirmenci Hocamızın terfi haberi bizleri ziyadesi ile memnun etti. Hocamızı mesleki alandan ve Sivil toplum alanından yakından tanıyanlar, Yardım Severliğine özverisine, hakkaniyetine şahit olmuşlardır. Her yönü ile Hocamızın Profesörlük unvanını sonuna kadar hak ettiğini düşündüklerini ifade ederek, “Derneğimizin kurucularından olması ve dernekte yönetici konumunda olmasından dolayı da ayrıca camia olarak gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz. Allah ondan binlerce kez razı olsun. Profesörlüğünü de Allah hayırlı etsin” dedi. Program Prof. Dr. Tansu Değirmenci’ye Hediye taktimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



https://www.habergundemim.com/izmir/izmirin-sevilen-yuzune-hayirli-olsun-ziyareti-h105840.html?fbclid=IwAR2PgWyVtznrHwqHWiWIDozMLJrq1hIazGTS_94NgY12-7YituCjB-OM3UA

bottom of page